1.      Как да създам своя потребителски профил:


Създаването на потребителски профил е еднократна процедура. За да я извършите успешно, изберете секцията „Регистрация“ от главното меню на услугата и попълнете вашите данни в съответните полета на формата за регистрация. Накрая въведете автоматично генерирания код за сигурност и щракнете върху бутона „Запиши“. Регистрацията ще валидира въведените данни и ще ви изпрати e-mail с по-нататъшни инструкции за активизиране на профила.


2.      Как да активизирам профила си:


След успешна регистрация, потребителят ще плучи e-mail на въведения от него електронен адрес, с три еднакви линка за активация на своя профил и обяснения на български език, на латиница и на английски език. Целта на активизацията е да се потвърди собствеността на посочения при регистрацията e-mail адрес.


След успешна активация, можете да влезете в своя потребителски профил, чрез въвеждане на необходимите данни от регистрацията в съответните полета за вход на услугата от началния прозорец на същата.


3.      Какво да направя при забравена парола?


При забравена парола изберете линк-а „Забравена парола“ от началната страница на услугата и въведете вашия факултетен номер и e-mail адрес. Системата автоматично ще ви изпрати забравената парола на посочения от вас адрес.


4.      Проблеми при влизането в профила:


Сигурността на достъп в услугата работи под управление на криптирана връзка и потребителски сесии. Услугата е тествана и работи безпроблемно с по-новите версии на най-разпространените web-браузери. В случай, че имате проблеми с влизането във вашият потребителски профил, погледнете, и ако са забранени, разрешете използването на „бисквитки“ и „SSL“- криптирана връзка за този уеб адрес в настройките на вашия браузер.


5.      Какво да направя при наличието на други проблеми?


Всички регистрирани студенти могат да използват формата за обратна връзка, като изберат секцията “Контакти“ от основното меню на системата и въведат необходимите персонални данни. Ако нямате регистрация, моля използвайте информацията за връзка със системния администратор на услугата, която е  предоставена в дясно от формата за обратна връзка. 


Проблеми, мнения и препоръки:


При наличието на проблеми с ползването на системата, грешни персонални и академични данни, мнения и препоръки, използвайте информацията за връзка със системния администратор от секцията „Контакти“ и ще получите отговор в най-кратък срок.